Post by ecchiovousleki on Mar 16, 2022 15:09:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Navigraph Charts ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Navigraph Charts IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи (много скъпоценни камъни) ▞▞▞
▞▞▞ Navigraph Charts 2022 version ▞▞▞
Не се отваря.. И казвам за създаване на акаунт... И когато създавам акаунта... Не се регистрира.. ЗАЩО.. 😒 и имам нужда от това приложение.Това е демонстрация, няма да работи да ви каже да платите. Защо не ни кажете това, преди да чакате много време за регистрация!!?
Това приложение не работи на моето устройство. Ще опитам отново след няколко месеца.
Малко от скъпата страна, но включва доста информация, както и проследяване на полети на SIM картата с информация от реалния свят. Любителите на авиацията и симулирането на полети ще се насладят на реализма, който това носи на масата с проследяване на полети и висококачествени диаграми на Jepp. Текущите Nav данни за FMS също са включени в абонамента, които се извършват месечно или годишно.
Много пълна информация и никога не е имало грешки.
Много хубаво, това е професионален планировчик на полети за моя p3d v5 и x plane 11
Страхотно приложение за любители на полети, не слушайте лошите отзиви, тези хора просто не знаят какво правят, работи чудесно за мен, силно препоръчвам
Ненадежден и от 19 март вече не работи на по-стари Android инсталации.
Продължава да излизате без причина. Пита
Върши страхотна работа! Благодаря ти
Не мога да отворя нищо, дори пробна версия, трябва да въведете потребителско име и парола от първия екран. Деинсталиране
Тази актуализация е напълно повредена
Платете първо, когато мога да използвам.
Navigraph Charts 工具 ywdw
Не позволява влизане - какъв срам, тъй като Navigraph на компютър работи насън. РЕДАКТИРАНЕ: страницата за влизане на спам работи... продължете да опитвате, ако получите същата грешка
Най-лошото. Не показва нищо в едно плюс 6.
Продължава да се срива и да казва грешка, когато се регистрирам
Въведете icao im, той търси и ме връща обратно в основния раздел
Твърде скъпо. Мога да взема FSX steam издание с всички основни добавки за $30 и трябва да платя $70 само за графики?? Благодаря ще мина.
Задължителна добавка за полетни симулятори. Използвам го и като помощно средство за симулатора OpenScope ATC. Всичко е на една ръка разстояние. Също така го използвам, когато ми е скучно на летище, за да се опитвам да предвидя какъв маршрут на таксито, SID и STAR ще използваме. Очевидно не трябва да се използва за навигация в реалния свят, но за любителски интерес е повече от адекватен.
Хубаво приложение. Като виртуален пилот на vatsim това приложение заедно с FMS данни ми помага много
Актуализиран преглед на 3 февруари '19 – екипът на Navigraph бързо помогна с проблема с срива на приложението и ми предостави бета версия, която накара продукта да работи! По-стара рецензия, публикувана на 1 февруари '19 - Работеше и беше приятно ... и след това актуализацията от 1 февруари '19 разби приложението! Сега приложението се срива при стартиране и следователно НЕИЗПОЛЗВАНО! Моля, върнете се към използваема версия!!
Navigraph Charts Инструменты ocix
Бъги по дяволите, неизползваемо. Обмислям да отменя абонамента.
Няма офлайн версия?? Досадно изскачащо съобщение.
Navigraph Charts Araçlar wfo
Не работи, срива се с валиден абонамент при опит за влизане
Touchgrind BMX Sport ngc
Твърде много проблеми, които изискват принудително спиране на приложението и рестартиране. Понякога няма да получите вашия полетен план от SimBrief, така че трябва да рестартирате. Често изисква да влезете отново в Navigraph. Прекъсва връзката със SIM няколко пъти на полет, което изисква да щракнете отново върху бутона „стрелка“, за да продължите да проследявате самолета си. Понякога просто губите целия си план, включително всичките ви отворени в момента графики. Когато работи, работи фантастично и е истинско предимство за симулацията на полет. Просто е твърде разочароващо твърде често.
Влизането е гадно
Как мога да открия симулатор на полети?
Трябва да се регистрирате на сайта им, за да използвате приложението изобщо, и да платите (очевидно много), за да получите повече от 3 графики. Смъквам.
потвърждава се, че нямам проблем с влизането в компютъра. но когато вляза тук (android), той каза нещо за "грешка/проблем с API на токена".. моля, помогнете. Искам да се абонирам, но няма да се случи, ако приложенията не работят.
Обичайте възможността да запазвате колекция от диаграми в „клипове“ за лесно извличане на любимите си маршрути.
kann man auch gleich im Browser öffnen da man sich anmelden muss und zum Browser weitergeleitet wird
Страхотно приложение с цялата функционалност и детайли на настолната версия. Едно нещо, което бих искал да имам в приложението, са самолетите и подробностите за пътуването (скорост, надморска височина, направление и т.н.), това би било чудесно допълнение към това страхотно приложение.
Страхотно приложение
Половината от времето или картата няма да се зареди, или се срива. Когато работи, е фантастично
Моля, не го правете да изглежда като евтин порт за iOS....
Приложението продължава да се срива, когато се опитате да отворите която и да е диаграма.. за щастие платих само за един месец абонамент.
Абсолютно страхотно след последната актуализация. Заслужава си 10-те долара на месец.
бях толкова развълнуван, че мога да имам приложение с карти като тези, но се оказа, че дори не мога да направя нищо с него
добре
Срива редовно
Navigraph Charts Værktøjer obpo
Невъзможно е да влезете. Токенът е изтекъл Опитва се повече от година. Поправете го моля.
Тази компания никога не трябва да се използва от никого. Поддръжката на клиенти отсъства и 75% от техните абонаментни функции не работят и когато отделите време, за да докладвате за тези проблеми, техният екип за разработчици/поддръжка няма познания за разследване и губи времето ви със стъпки за отстраняване на неизправности, които нямат логика и не помагат на тяхното разследване изобщо или изобщо не отговаря, след като повдигнахте въпроса, като посочите класификацията „ние ще разследваме“.
Не иска да отваря графики..
Новото приложение отне известно време, за да свикне, но работи чудесно. За съжаление не мога да дам на приложението 5 звезди, тъй като то продължава да се затваря в привидно произволни моменти, след като е било отворено известно време, което ме принуждава да рестартирам приложението и да избера повторно полета, с който летя в момента.
Изключителен.След новата актуализация може дори да създаде вашия полетен план за вас, което е невероятно. Добра работа. Продължавай така.