Post by ecchiovousleki on Mar 16, 2022 15:15:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mapa Europy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mapa Europy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudziem žetoniem ▞▞▞
▞▞▞ Mapa Europy 2022 version ▞▞▞
Mapa Europy Освіта rllg
Карта Европы Образование nkxu
Pārsteidzoša lietotne!
Mapa Europy ትምህርት pxou
To ir patiešām jautri lietot, jūs bieži atjaunināt apmales, un tas ir vienkārši un kopumā darbojas labi. Es vēlētos, ja jūs pievienotu vairāk provinču, lai gan es zinu, ka jūs to darāt bieži, un tas ir patiešām labi, ka joprojām ir daudz darāmā, es domāju, ka Moldovā, Ungārijā, Polijā, Čehijā un Slovākijā varētu strādāt ar darbu un nāciju. radītājs, jūs varat izveidot pikseļu mākslas karogu, šīs ir tikai dažas no manām idejām, bet es to izmantoju bieži un man patīk čakarēt, ieteiktu kartētājiem.
Paldies, ka ļāvāt tam darboties tagad! Darbs operētājsistēmā Android 10.
Kāpēc nkt strādā...
Pievienojiet Džersiju un Gērnsiju
Simulācijai vajadzīga kara funkcija. 👌
Tumšais bruņinieks
Katru reizi, kad 8 mēģina to iedarbināt, tas nekavējoties avarē
Mapa Europy ትምህርት maz
Mapa Europy Pendidikan ggh
Kāpēc jūs atspējojat pilno versiju? tas ir tas, ko cilvēki vēlas.
Tā ir vienkārša un viegli lietojama lietotne.
TAS IR GARLAICĪGI, KO MAN DARĪT
Labi, bet viena problēma. Esmu mēģinājis pievienot jaunu valsti ar bitkartes 8x5 karogu, taču karodziņš neparādās.
Lær fransk - 5000 sætninger Læring iusn
Forša lietotne karam
Vai varat pievienot iespēju mainīt ideoloģiju. Piemēram, komunisms
Jauki, es vēlos, lai jūs varētu pievienot līdzīgus vecus valsts karogus, piemēram, Vācijas impērija Padomju Savienība, Austrija-Ungārija Ak, vai varat pievienot iespēju okupēt katru nāciju, piemēram, ASV kartē
Spēle kopumā ir laba, taču valsts nosaukums, karogs un ideoloģijas modifikācija būtu lielisks papildinājums. Tātad, piemērs ir Krievija, kas reformē Padomju Savienību, maina tās karogu un ideoloģiju. Vēl viens labs papildinājums ir iespēja izveidot jaunas valstis no nulles, piemēram, jaunizveidotu alternatīvu republiku vai pretestību valstī, kurā notiek kāda veida revolūcija.
Paldies par jauno atjauninājumu!
Dud
Labi, es to sapratu, un tas ir pārsteidzoši. Viena lieta, ko es vēlētos, ir, ja visu vietu aizņemtu simulācija, valstis atņemtu viena no otras zemi. Iespējams arī pievienot teritorijas Moldovai un Austrijai.