Post by ecchiovousleki on Mar 16, 2022 15:19:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Head Ball 2 - Online Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Head Ball 2 - Online Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõputute primogeemide koodid ▞▞▞
▞▞▞ Head Ball 2 - Online Soccer 2022 version ▞▞▞
Kui jõuate 7. tasemele, saate oma sõpradega mängida
Head Ball 2 - Online Soccer ספורט rip
Liiga palju reklaame ja see on väga tasuv. Põhiline mäng on aga lõbus.
Mäng põhineb tasulisel petmissüsteemil, mida nimetatakse "superjõududeks", mis on täis reklaame ja sunnib teid maksma, vastasel juhul peate mängima palju võimsamate vastastega
Latentsusaeg on tohutu... Olen proovinud erinevaid võrke. Mõned mängud on viivituseta, kuid enamik neist on täis kõrget pingi... Mitte nii mugav... Ja uskuge mind, see pole minu võrgust.
Lahe mäng saab nalia ⚽️⚽️⚽️⚽️
Reklaam reklaam reklaam reklaam reklaam reklaam reklaam mängus palju reklaame hea mängu reklaam on mängu väga halvim osa
Parim graafika ja juhtimine
Head Ball 2 - Online Soccer Športne igre aura
Liiga palju reklaame ja natuke MAKSAMA, ET VÕIDA.
Hea graafika. Hea mäng. Aga katkine kosjasobitamine. Kulud supervõimed. Samuti ei võimaldanud see mul läbi fb oma vanale kontole sisse logida. Kontode sisselogimine on siin praegu segane.
See on väga tore jalgpallimäng. Selles me anname endast parima, et võita ja oma vastaseid alistada
Lõbus põnev ja ma armastan jalgpalli, soovitan 5 a
Maelma parim mänk
Mäng on tõesti hea! Aga miks serverid on kogu aeg maas, kui ma mängima hakkan, ükskord arvasin, et see juhtus minuga, siis võtsin ühendust oma sõbraga, kes on samuti silmitsi sama probleemiga, palun lahendage see nii kiiresti kui saate!
Suurepärane mäng, kui server ei jää maha..parandage probleemid ja kas ma hindan hea meelega 5 tärni.
Liiga palju reklaami...Selle mängimiseks on liiga tüütu...Mäng on hea..aga pärast iga reklaami näitamist on seda liiga palju..Ja see teeb tüütuks...Mind installiti see mäng 2 aastat tagasi... aga mulle meeldib see mäng just selle reklaami pärast...Pärast 2 aastat..See mäng järgib ikka samu reklaamireegleid..Loodan, et lahendate selle...
Mäng on idee poolest hea, kuid selle juhtnupud või väga kehvad. Lööknuppu vajutades hüppab tegelane lihtsalt või ei tee üldse midagi
Hea mäng, mille P2W rikkus. Ahne!
Seda on tõesti lõbus mängida ja ma ei kaota kunagi ja jah, ma arvasin alati, et jalgpall on halb gamr E.
Mäng hakkab nüüd kõvasti rippuma, varem oli see mu lemmik, aga nüüd ei meeldi
Head Ball 2 - Online Soccer ખેલ કૂદ tkh
Tere, meeskond! Pärast edukat makset google pay spin wheel ei töötanud ikka veel, olen väga pettunud.
Head Ball 2 - Online Soccer სპორტი kngo
See oleks lõbus mäng, kuid see on lihtsalt järjekordne tasu prügihunniku võitmise eest. Sunnib teid rahakotisõdalaste vastu ja seejärel sundida teid ostma ülehinnatud op-tegelasi.
Mulle meeldis see mäng väga. Kahjuks see uus lisand, mille nad on lisanud pärast iga mängu lõppu, ei lenda. Ma pean kustutama.
Palun vähenda reklaamide vaatamise aega
See on tore mäng. Nagu see, mida nad on teinud... aga nagu enamik korralikke mänge, kulutate rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängu mängimisele ja loomulikult on võimalus eemaldada reklaamid soodsa hinnaga ja ärge tehke endale nalja, arvates, et see on üks kord. makse ka mitte. Täitke oma teemantkast ja lööge... oh ei... sellel on ka oma hind... üldiselt... tore mäng, aga ei muutu mugavaks. Pettumus ja raha peavad tulema...
Halb, et see on nii aeglane ja igav
Konto taastamisega oli probleeme Kuid meeskond reageeris hästi ja nad aitasid mind ja sain oma vana konto edukalt tagasi Mäng on suurepärane Mitme mängijaga mängimine on lahe. Reklaame tuleks vähendada, kuna reklaame on liiga palju, loodan, et need vähendavad neid
Lõbus mäng, aga... makske mängijate võitmiseks ja võimatud robotid tekitavad palju viha
Head ball 2 on parim jalgpallihuviline mäng, tõesti hea, kuid mõnikord mäng ei koorma, kuid üldiselt hämmastav mäng
Head Ball 2 - Online Soccer Sport lhj
Suzy Cube સાહસિક cug
Paljude vigade ja tõrgete jaoks ning pole kosjasobivuses hea
See mäng ajas mind hulluks, selles on nii palju reklaame, palun muutke selle reklaame vähem ja lühemaks
Mäng on hea, kuid paljudele lisadele kulub teil rohkem aega vaatamisele kui mängimisele
hea mäng, kuid võrgus väga halb ja mitu korda kinni spetsiaalselt reklaamidega